[Food Event] 2017.10.7-8 デリカヤマザキ Think Local with Craft Beer

2017.10.7(Sat) – 8(Sun)
15:00 – 22:30 (Food L.O.)
(Last Order for Beer is 23:00 & close 23:30)

『デリカヤマザキ』

奥渋の有名店アヒルストアで働いていたザキヤマくんが
愛する埼玉県産の食材でビールに合うおつまみを作ります!

予定メニュー
– 入間豚肩ロースのグリルと栗
– 漬け物盛り合わせ
– 軍鶏のサラダ
– フィッシュ&チップス
– 自家製ハム

山崎暢
1986年生まれ。大学在学中からフランス料理店で働き始め
卒業後、パン屋、フレンチと経験する中で地元・埼玉県産の
食材のみで提供できるお店をつくることを決意。
2017年12月開店を目指し準備中。

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2017.10.7(Sat) – 8(Sun)
15:00 – 22:30 (Food L.O.)
(Last Order for Beer is 23:00 & close 23:30)

『Deli Yamazaki』

Mr. Toru Yamazaki who had worked in French Restaurant
and now preparing to open his own deli in Saitama Pref,
will serve a nice dishes by those ingredients from Saitama
to pair with craft beer.

Menu (not confirmed yet)
– Grilled “Iruma Pork” and Chestnut
– Assorted “Tsukemono” (Japanese Pickles)
– Fighting Cock Salad
– Fish and Chips
– House-made Ham

Chef Mr. Toru Yamazaki
Born in 1986. Started working at French restaurant while he’s University student.
After graduation, he worked at Bakeries, French Bistros.
Now He’s preparing to open his own “Deli” in Saitama Pref using ingredients grown in Saitama around Dec.