[Event] 2017.9.27 – Meet the Owner of Finback Brewery from NYC

2017.9.27(Wed) 15:00-23:30

English Follows

ニューヨーク、クィーンズのブルワリー「フィンバック」のオーナー、
バジルさんが来日!
http://www.finbackbrewery.com/home.html
@finbackbrewery
(インスタグラムのフォロワー24000人、デザインのスーパー素敵なブルワリーですのでぜひチェックしてくださいね!)

アザーハーフからの紹介をいただき、今回Watering Holeでのイベント開催となりました。

もちろん日本初上陸、もちろん飲めるのはウォータリングホールだけのスペシャルなビールの数々をお楽しみください!
絶賛自社輸入がんばってます!

樽生(on Tap)
– Finback IPA (7.2% abv, 112 ibu)
フィンバックIPA
苦くて、ダンクでホッピー。チヌークとコロンバスホップがたくさん。

– Lollipop Woods Cherry Lime IPA (6.8% abv)
ロリポップ ウッズ チェリーライムIPA
ラクトース(乳糖)を使って醸造し、仕上げにチェリーとライムを入れました。
ミルクシェイクのような舌触り、チェリーとライムの味わい、
ワカツとシトラでドライホップしました。
メリーランド州のRAR Brewingとのコラボビール。

– Green Star Gose (4% abv)
グリーンスターゴーゼ
ライムと海の塩を使ったゴーゼ。
酸っぱくて刺激的でシトラス感があります。

– Visible Spectrum Mango IPA (6.2% abv)
ビジブルスペクトラムマンゴーIPA
マンゴーを使い、シトラ、エルドラド、ファルコナーズフライトでドライホップ。
マンゴーでヘイジー(濁り)、ジューシーでトロピカルな味わい。

– Harambe Imperial Stout (8.6% abv)
ハランベインペリアルスタウト
「ハランベ」はシンシナティ動物園で射殺されたゴリラを偲んでつけられた名前。
カカオとココナツで作られたインペリアルスタウトはとてもドライで飲みやすい。

– Sublimated DIPA (8.2% abv)
サブリメイテッド ダブルIPA
ニューイングランドスタイルのダブルIPA。
モザイクとコロンバスでドライホップし、さらにモザイクのルプリンパウダーを使いました。
スーパーなアロマとブルーベリー感、ダンクで美味しいビール。

– 2016 Barrel Aged BQE (9.2% abv, 63 ibu)
バレルエイジド BQE 2016
BQEはブルックリンクイーンズエスプレッソの略。
ブルックリンのマストブラザーズのカカオニブと、クイーンズのネイティブコーヒーロースターズのコーヒーを煮沸時に加えとても味わいのある複雑な味わいに仕上げました。

缶(cans)
– Double Sess Wit (4.5% abv, 14 ibu)
ダブルセスウィット
生姜と唐山椒、カモミールを使ったフローラルでスパイシーな小麦のビール。
ヘフェヴァイツェンが苦手な人にも飲みやすい飽きの来ない夏向けの味わい。

– Mies (7.5% abv)
ミース
HBC342とニュージーランドグリーンブレット、シトラでドライホップしたセゾン。
草のようでフローラル、メロンやシトラスの味わい。

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Meet the Owner of the Finback Brewery from Queens, NYC!
Other Half introduce Finback to us, and we’re really excited about welcome their beers to Tokyo!
We’ll import beers by ourselves, it means you can drink those only at Watering Hole.

On Tap
– Finback IPA (7.2% abv, 112 ibu)
Bitter, dank, and hoppy. Filled with Chinook and Columbus hops.

– Lollipop Woods Cherry Lime IPA (6.8% abv)
Brewed with lactose and finished with cherry and lime. Touch of milkshake, touch of cherry and lime, dry hopped with Wakatu and Citra. Brewed with our good buddies @rarbrew

– Green Star Gose (4% abv)
Gose with Lime and Sea Salt. Tart, tangy and Citrus.

– Visible Spectrum Mango IPA (6.2% abv)
IPA with Mango, dry hopped with Citra, El Dorado and Falconer’s Flight. Loads of Mango, hazy, juicy, tropical.

– Harambe Imperial Stout (8.6% abv)
Harambe is named after the gorilla. It is an imperial stout brewed with a touch of cacao and coconut. It’s pretty dry and easy drinking stout.

– Sublimated DIPA (8.2% abv)
Double NEIPA dry hopped with Mosaic and Columbus and Mosaic Lupulin powder. Super aroma, blueberry, dank, delicious.

– 2016 Barrel Aged BQE (9.2% abv, 63 ibu)
The BQE is our Brooklyn Queens Espresso imperial stout. Cocoa nibs from the Brooklyn based Mast Brothers and Coffee from Queens based Native Coffee Roasters were added to the boil making for a super complex tasty brew.


Cans availavle

– Double Sess Wit (4.5% abv, 14 ibu)
This is a floral, spicy witbier “double sess(ion)” filled with ginger, szechuan peppercorns, and chamomile. It’s a wit without being cloying. For all the hefe-haters who want a great summer beer.

– Mies (7.5% abv)
Saison dry hopped with HBC 342, NZ Green Bullet and Citra. Grassy, floral with notes of melon and citrus.